fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Sarbatoreste Ziua Winnie the Pooh

Nu cred sa existe om sa nu-l cunoasca intr-un fel sau altul pe Winnie the Pooh. Celebrul ursulet creat de A A Milne isi are si zi de sarbatoare, 18 ianuarie. Elefantul nostru s-a gandit sa le faca o placuta surpriza tuturor celor care-l iubesc pe Winnie the Pooh si, cu aceasta ocazie, a desenat o frumoasa pagina din care puteti comanda diverse produse ce-l au ca personaj central pe Winnie the Pooh.

Bineinteles, toata povestea porneste de la carte care l-a facut celebru pe Winnie, asa ca va invit in primul rand sa vedeti aici cartea originala scrisa de A A Milne si publicata la noi, la Editura Arthur, la sfarsitul anului trecut.

Apoi, urmariti aventurile pozansului ursulet intr-o selectie de carticele ce-l au ca si erou, carti care sunt oricand pe gustul celor mici. Surpriza placuta este ca puteti cumpara cartile cu reduceri foarte bune. Vezi aici titlurile

Fiind atat de faimos, Winnie the Pooh poate fi intalnit si sub forma a numeroase jucarii si jocuri, toate completand fericit un pachet pe care-l puteti face cadou oricand celor mici. Vezi aici jucariile cu Winnie.

Alte surprize legate de acest minunat personaj le gasiti aici, in pagina special creata pentru Winnie. Puteti, de exemplu, sa comandati si un fototapet cu celebrul ursulet, cu care sa-i personalizati camera celui mic. Sigur va avea vise placute si un dragut companion.

winnie-the-pooh-day

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Ajutor pentru Irina! Faci si tu o fapta buna?

Next Article

Ultimele ore in campania Happy Day! Carti cu reducere de pana la 91%

Related Posts

Total
0
Share