fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Secretele marketingului pe Instagram, de Ionuț Țuța (Editura Universul Juridic, 2021)

Secretele marketingului pe Instagram

Ionuț Țuța, autorul cărții Secretele marketingului pe Instagram, dorește să ne familiarizeze cu această platformă și ne învață cum să atingem succesul.

El crede că decât să tot umbli pe cărări neștiute, testând permanent, mai bine te informezi de la început pentru a reuși să faci lucrurile cât mai bine.

Cumpără cartea de aici

Asta nu înseamnă, neapărat, că vei sări anumite etape, ci că cineva (autorul) îți întinde o mână de ajutor sub forma a numeroase exemple și sfaturi.

Chiar dacă avem uneori pretenția că știm să facem marketing, a face un marketing de calitate este ceva ce se învață.

Ionuț Țuța ne învață cum să avem mai mulți urmăritori activi cu care să dezvoltăm o comunitate, dar  cartea este extrem de utilă și pentru cei ce doresc să fie influenceri, make-up artiști sau pentru cei ce dețin un magazin online.

Astfel, din cartea Secretele marketingului pe Instagram vei învăța cum să fii eficient și cum să aplici o serie de strategii, deoarece autorul crede că:

– Instagramul este un mare mall virtual în care ar trebui să fii și tu prezent

– Instagram este atât prezentul cât și viitorul rețelelor de socializare.

– Instagram este un loc foarte mare și atrăgător, unde milioane de oameni vor să fie văzuți în fiecare zi și are meritul de a aduna la un loc toate domeniile și interesele posibile, de la fitness la fashion la cluburi și restaurante.

Facebook este aproape de sfârșit, asta nu pentru că nu ar avea utilizatori, ci din cauză că media de vârstă a acestora este în continuă creștere.

Chiar și estetic, dacă tragi cu coada ochiului la Instagram, vezi că este o platformă mai atrăgătoare care adună din ce în ce mai mulți tineri.

Fie că vorbim de cosmetice, suplimente alimentare, programe de fitness, restaurante, cluburi/cafenele, concedii sau haine, Instagram este exact ca un Mall:

– mulți doar se plimbă și privesc în vitrine.

– mulți merg pe Instagram ca să fie văzuți și să impresioneze.

– mulți merg acolo ca să cheltuie.

Pentru a avea succes pe Intagram nu e de ajuns să ai mai mulți followeri, ci să reușești să faci din toți followerii o comunitate.

“Acum este momentul să duci munca ta la un nou nivel pe instagram și dacă citești cuvintele astea vreau să-ți zic că nu mai ai nicio scuză să ai urmăritori puțini și inactivi.

Îmi doresc ca această carte să te motiveze să pui în aplicare toate informațiile, pentru că mai important decât orice sfat (sau teorie) din carte este să le pui în practică. Pentru că altfel rămâne o altă carte pe care o pui în lista aia de cărți citite, de care uiți la 2-3 săptămâni după ce o termini.” – Ionuț Țuța

Cartea Secretele marketingului pe Instagram, de Ionuț Țuța a apărut la Editura Universul Juridic și poate fi comandată de aici.

Silvia Filip
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
cafea

Lista Silviei: 7 cărți cu aromă de cafea

Next Article
Librăria

Librăria, de Penelope Fitzgerald (Editura Nemira, 2021)

Related Posts

Total
0
Share