fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Secretele Verei Atkins, de Sarah Helm la doar 25,16 lei (58% reducere)

Secretele Verei AtkinsDaca va plac cartile de memorii si biografii, dar si povestile dspre spioni, oferta zilei de astazi ne aduce o interesanta carte scrisa de Sarah Helm despre Vera Atkins. Secretele Verei Atkins. Povestea unei romance spion in al Doilea Razboi Mondial poate fi cumparata cu o reducere de 58%, asa ca o puteti comanda de aici cu doar 25,16 lei. Oferta este valabila astazi, 30 iulie.

 

Despre cartea Secretele Verei Atkins, de Sarah Helm

Vera Maria Rosenberg a fost, probabil, cea mai importanta femeie spion din al Doilea Razboi Mondial. Nascuta in 1908 la Galati, a emigrat in Marea Britanie in 1933, fiind recrutata in tinerete de serviciile de informatii britanice.

Ulterior si-a schimbat numele, pentru a-si ascunde originea evreiasca, iar dupa stabilirea in Marea Britanie a participat la nenumarate misiuni secrete, ajungand in fruntea SOE, serviciul de operatiuni speciale creat de Winston Churchill. Agentii ei au participat la nenumarate operatiuni vitale, inclusiv la pregatirea debarcarii in Normandia.

In 1987, Francois Mitterand i-a acordat Legiunea de Onoare, pentru aportul ei la eliberarea Frantei. Dupa razboi, Vera Atkins s-a retras intr-un sat din Anglia, unde a ramas pana la moarte, in 2000.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Avem un voucher cu 15% extrareducere la cartile din Colectia Lux. Il vrei tu?

Next Article

CDPL FEST 38: 5 ani de CDPL, 5 ani de „Literatura română scrie pe mine!”

Related Posts

Total
0
Share