fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Secretul din padurea privighetorii, de Lucy Strange (Editura RAO, 2019)

Secretul din padurea privighetorii

Editura RAO a publicat recent cartea Secretul din padurea privighetorii, de Lucy Strange – o frumoasa poveste despre o curjoasa eroina. O lectura de vacanta extrem de inspirata, carte pe care o recomandam cu drag.

Henrietta, alintata “Henry”, este o fetita de 12 ani care, dupa moartea fratelui ei, Robert, paraseste Londra si se muta la tara impreuna cu parintii si surioara. Mama este insa bolnava, tatal pleaca sa munceasca in strainatate, iar dadaca Jane este prea ocupata ca sa-i acorde atentia de care Henry are nevoie.

Eroina incepe sa exploreze imprejurimile casei inconjurata de singurii ei prieteni, personajele din cartile preferate. Henry hoinareste in padurea din spatele gradinii, unde o intalneste pe Molie, o femeie stranie, care seamana cu o vrajitoare. Intre cele doua se leaga o prietenie care ar putea-o ajuta pe eroina sa-si salveze familia.

“O eroina curajoasa este in centrul romanului cu mai multe planuri, un portret memorabil al durerii, rezistentei si renasterii.” – Publisher’s Weekly

Cumpara romanul Secretul din padurea privighetorii, de Lucy Strange, cu reducere, de la Elefant, Libris sau Cartepedia.

Dupa ce a studiat literatura engleza la Universitatea Sheffield, LUCY STRANGE a urmat cursuri de teatru la Oxford si a lucrat cativa ani ca actrita si cantareata inainte sa devina profesoara. S-a mutat apoi in Dubai, unde a lansat un blog apreciat, Homesick and Heatstruck, si a lucrat pentru Aquarius, o revista pentru femei din Emiratele Arabe Unite. Secretul din Padurea Privighetorii, romanul ei de debut, a castigat un premiu important in cadrul festivalului de literatura din Emiratele Arabe, in 2014.

bogdan
Total
1
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Peste 800 de cărți ieftine cu cel puțin 50% reducere

Next Article
Misiune şi cruciadă în teritoriul venzilor

Misiune şi cruciadă în teritoriul venzilor (secolul al XII-lea), de Mihai Dragnea

Related Posts

Total
1
Share