fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Si fericirea era obligatorie, de Andrei Craciun (Editura Polirom, 2019)

Si fericirea era obligatorie

Continuare a poemului-roman Aleea Zorilor, volumul Si fericirea era obligatorienavigheaza, in stilul deja consacrat al lui Andrei Craciun, pe marea memoriei.

In carte ii intilnim pe sotii Ceausescu in caleasca Reginei Angliei, cu consecinte neprevazute, sint prezenti intunecatii ani ’80, apar securistii si primii imbogatiti ai tranzitiei, dar si alte personaje extraordinare, precum tiganul intelept si orb care are puterea sa vada viitorul sau tinara dintr-o familie de mafioti din sudul Italiei.

Cartea Si fericirea era obligatorie, de Andrei Craciun poate fi cumparata cu reducere de la Elefant sau Libris.

Povestitorul este un ziarist care colinda pamintul in cautarea adevarului din spatele unei vechi balade maghiare ce avea forta sa-i aduca pe oameni in pragul suicidului. Calator care umbla prin porturi si pe strazi laturalnice, el cauta neincetat subiecte de reportaj in locuri aflate la marginile lumii, chinuit fiind de o ingrozitoare melancolie dupa paradisul pierdut de pe Aleea Zorilor, strada copilariei.

Si fericirea era obligatorie este o carte despre promisiunile inceputurilor, despre comunism si postcomunism, ziare si inimi zdrobite, dragoste si moarte.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Matthew Reilly, scriitorul favorit al Australiei

Next Article
voucher

Voucher Elefant: 50% Reducere la mii de cărți

Related Posts

Total
0
Share