fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Sora dispărută, de Dinah Jefferies (Editura Nemira, 2021)

Sora dispărută

Dinah Jefferies, romanciera născută în 1948 în Malaysia, deși a văzut numeroase locuri și a călătorit mult, a rămas profund atașată de Asia de Sud.

Primul ei roman a apărut în anul 2013, The Separation, urmat la scurt timp de Soția plantatorului de ceai, Fiica negustorului de mătase, Înainte de ploi, Văduva de safir, Sora dispărută, Contesa din Toscana.

În romanul Sora dispărută, Belle Hatton, cântăreață într-un club de noapte din Birmania anilor ′30, se bucură de atenția admiratorilor din lumea bună și deși pare să nu-i lipsească nimic și nici că echilibrul interior i-ar fi tulburat, păstrează în ea un secret bine îngropat: dispariția cu mulți ani în urmă a Elvirei, sora ei mai mică.

Încercările ei de a afla adevărul și de a se liniști astfel, se pare că se izbesc de zvonuri și nenumărate bârfe, ba chiar de amenințări. La un moment dat un jurnalist american șarmant se oferă să o ajute și, deși Belle este avertizată să nu aibă încredere în el, sfârșește prin a nu neglija spusele lui în speranța de a regăsi vreo urmă a surorii ei.

Deși în jurul ei se derulează un scenariu sumbru, zugrăvit în atacuri cu bombă și revolte de stradă, acestea o fac să se îndârjească și mai mult pentru a afla adevărul. Departe de casă, ea încearcă să își construiască o nouă viață din care nu au cum să lipsească întrebări despre sentimentele ce le are pentru Oliver, jurnalistul seducător sau despre posibilitățile de a-și regăsi sora în viață.

De-a lungul celor 352 de pagini, cititorul descoperă o poveste complexă și emoționantă, spusă de Dinah Jefferies, autoarea care nu poate scrie altceva decât bestsellere.

Cartea Sora dispărută de Dinah Jefferies a apărut la Editura Nemira în 2021 și poate fi comandată de aici.

Silvia Filip
Total
2
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
Librex

Librex marchează primul an de transport gratuit la orice comandă

Next Article
Jurnalul unei iubiri pierdute

Jurnalul unei iubiri pierdute, de Eric-Emmanuel Schmitt (Editura Humanitas, 2021)

Related Posts

Total
2
Share