fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Spring Black Friday – cele mai bune oferte la cărți

Spring Black Friday

Elefant a dat start la Spring Black Friday, o nouă mare campanie de reduceri ce se va întinde pe parcursul a 5 zile.

În perioada 10-15 mai suntem așteptați la Spring Black Friday, una dintre cele mai mari campanii de reduceri din acest an. Avem prețuri foarte bune la cărți, parfumuri, cosmetice, ceasuri, jucării și multe alte produse.

Vezi Aici Toate Reducerile

În campania Spring Black Friday de la Elefant sunt selectate produse din toate categoriile, pentru toate gusturile și vârstele, iar prețurile sunt comparabile cu cele pe care le întâlnim în tradiționala mare campanie Black Friday.

În cazul cărților, lucruri care ne interesează pe noi aici, Spring Black Friday vine cu oferte cu adevărat deosebite. Foarte multe cărți despre care am vorbit pe blog, pe care le recomandăm cu mare drag, au acum reduceri de până la 70%, poate și chiar mai mult în câteva cazuri. Sunt lecturi plăcute și interesante, cărți ale unor autori foarte cunoscuți și în România. Un bun prilej pentru a vă realimenta raftul de lectură cu noi titluri, dar și motiv excelent de a face economii serioase.

Spring Black Friday de la Elefant se va închide pe 15 mai, sunt câteva zile în care vă puteți alege cărțile și produsele, dar și să vă bookurați de prețurile mici din această campanie. Bineînțeles, o repetăm de fiecare dată, cele mai bune oferte se vor epuiza în primele zile ale campaniei, așa că recomandăm să faci o vizită chiar acum și să vezi produsele și prețurile de Black Friday.

bogdan
Total
26
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
Zilele Aniversare Litera

Cărți de neratat, la prețuri aniversare cu până la 90% reducere

Next Article
elefantFest

elefantFest, cel mai mare târg de carte, ajunge la a cincea ediție

Related Posts

Total
26
Share