fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Stock Busters – campanie eMAG cu reduceri interesante la cărți

Până pe 26 august, eMAG ne răsfață cu o nouă ediție Stock Busters – reduceri mari la peste 45.000 de produse. Dacă aveți ceva important de cumpărat în această perioadă vizitați și ofertele de aici, este posibil să găsiți ce vă trebuiie la prețuri foarte, foarte bune.

Cum este vorba de o campanie generală, Stock Busters ne aduce și oferte la cărți. Am văzut multe titluri cu preț redus, probabil că sunt cărți pe care nu le-ați citit și care vă pot face cu ochiul acum. De exemplu, romanul Pelerinii de Elizabeth Gilbert costă doar 2,5 lei. Chilipir…. Tot așa, o bună reducere are și cartea Flash-uri din sens opus de Marian Godină, carte pe care dacă nu ați citit-o, aveți acum ocazia să o faceți – merită, e haioasă, polițistul Godină e deja celebru și chiar recidivist – a mai publicat între timp și o carte pentru copii.

O reducere foarte bună are și bestsellerul Înainte să te cunosc, de Jojo Moyes (s-a făcut și un film drăguț, merită ambele). Sunt doar câteva recomandări, în campania Stock Busters sunt sute de cărți ce pot fi cumpărate la preț de chilipir. Doar așa dintr-o privire am văzut că-ți poți lua chiar 4-5 cărți cu doar 20, hai 25 de lei. Toate titlurile din campanie le găsești în această pagină.

Stock Busters este una dintre campaniile tradiționale eMAG. Sunt zeci de mii de produse cu reduceri ce ajung și până la 75%, așa că profită și tu de ocazie. Găsești reduceri bune și la tablete, laptopuri sau televizoare, dar și la electrocasnice, produse pentru căasă și grădină, hăinuțe sau jucării.

Este și o bună ocazie pentru a pregăti ghiozdanul pentru noul an școlar, îți poți face toate cumpărăturile dintr-un singur loc, comod, la prețuri excelente. Asta nu înseamnă că nu trebuie să fii atent/ă și la alte oferte din alte magazine, însă campania Stock Busters îți permite să alegi din zecile de variante disponibile. Trebuie să mai știi doar că în cazul unor astfel de ample campanii de reduceri stocurile sunt foarte limitate, așa că dacă vezi ceva interesant, cumpără repede. Vezi aici toate ofertele!

Stock Busters

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
recomandări

Recomandările zilei - 23 august

Next Article
Noaptea albă a shopping-ului

Noaptea Albă a Shopping-ului la Elefant. Reduceri la cărți de până la 80%

Related Posts

Total
0
Share