fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Sunt tare ha-ha :-) Prietenii pufosi ai copiilor

N-avem ce va face, v-am tot spus-o in ultimul timp. In urma interactiunii avute cu multe dintre cititoarele noastre am tot aflat ca sunt mame ce-si doresc idei de cadouri si pentru copii mai mici, care inca nu stiu sa citeasca. Cum acordam mare atentie fata de produsele pentru copii suntem foarte selectivi si vom prezenta doar acele jucarii / magazine care ne inspira maxim de incredere. Bininteles, nu facem rabat nici de la deviza noastra: cu cat mai ieftin, cu atat mai bine pentru tine!

Astazi ne oprim putin la cateva pufosenii tare hazlii. Pe langa faptul ca sunt haioase mai sunt si destepte. Au si pret redus, asa ca, hatz, comanda-le si le ai sub brad. Livrarea se va face la timp, garantat.

Preturile sunt mmmmm :) Un furby am vazut ca are pretul scazut si cu 100 de lei. Nu stiu cu cat se mai gasesc acum prin hypermarket-uri, dar daca e mai ieftin ne bookuram ca v-am ajutat.

[button target=”_blank” style=”” class=”btn_yellow” link=”http://event.2parale.ro/events/click?ad_type=quicklink&aff_code=2adb44b45&unique=184f69294&redirect_to=http%253a%252f%252fwww.elefant.ro%252fhappy-days%252fjucarii%253fcampaign_id%253d604″]Vezi aici toate pufoseniile [/button]

furby-cool-fur-starry-night

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Doar 80 de lei, in loc de 160, pentru superba enciclopedie "Universul. Ghid vizual complet"

Next Article

Cadouri pentru copii: "Istorioare amuzante. Despre prietenie"

Related Posts

Total
0
Share