fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Toate Mall-urile s-au închis, numai unul e deschis: Mall Elefant :)

Mall Elefant

Cam nasol să nu mai putem colinda prin mall-uri, să nu ne uităm noi la fiecare hăinuță, la te miri ce accesorii sau orice altceva ne face trebuință sau ba. Astea-s vremurile, stăm în casă și citim :)

Eu asta fac, îți recomand să citești cât mai mult, să te uiți la filme, să mănânci cât de responsabil e posibil, dar și să ai un cântar la îndemână. Nu-l urî! Fă și cât mai mult sport, așa cum poți, așa cum te pricepi. Mișcare să fie. Și, cum spuneam mai mus, citește cât mai mult. Nu știm când ne mai întâlnim cu o asemenea ”oportunitate” de a recupera toate poveștile pe care le-am ocolit din lipsă de timp sau din orice alte motive.

Și pentru că nu mai putem colinda prin mall-uri, Elefant și-a făcut propriul mall virtual. Ai de toate, oferta este extrem de bogată, livrările funcționează foarte bine, iar prețurile sunt și ele drastic reduse. Toate motivele să-ți faci și aprovizionarea cu cele necesare în situația dată, dar și să-ți comanzi cât mai multe cărți. Noi o facem constant, poate puțin cam des… se aude, Andreea? :)

Reducerile din mall Elefant sunt de până la 80%, iar în ofertă sunt mii de produse din toate categoriile pe care le găsești în mod obișnuit la Elefant. Le ai și ordonate frumos, găsești rapid ce cauți, dar și produsele cu cele mai mari reduceri. Stai în casă și citește!

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
Tehomir

Tehomir, o povestire semnată de Horaţiu Mălăele, sub sigla ALL

Next Article
Nemira

Mesaj către toți cititorii Nemira 💗

Related Posts

Total
0
Share