fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Tombolă Libris: Câștigă un city break de 4* în Barcelona!

city break

Doar astăzi poți câștiga un city break de 4* la Barcelona! TOATE comenzile plasate în data de 17 aprilie 2018 intră automat în tragerea la sorți.

Vezi aici Reducerile de azi

Mai jos ai detaliile tombolei și anunțul Libris legat de aceasta:

Cel mai ușor mijloc de a călători este, fără îndoială, lectura. Fiecare cititor este de fapt un călător, aflat mereu la o pagină distanță de o altă aventură într-un alt timp și într-un alt spațiu, spre o altă versiune mai profundă a propriei identități.

Tocmai pentru că cititorii pasionați sunt de fapt și călători înveterați, cu o imaginație exersată, cuprinzătoare, în 2018 ne propunem să le completăm afinitatea pentru locuri noi și memorabile cu experiență senzorială a timpurilor și a locurilor despre care citesc.

Destinația propusă pentru luna aprilie este, pe cât de familiară și de celebră, pe atât de memorabilă. Unul dintre cele mai prospere orașe ale Spaniei, scăldat de valurile Mediteranei și vegheat de colina Montjuic cu Palatul Național și panoramele splendide, locul de joacă al arhitectului Antonio Gaudi și ale sale forme arhitecturale inspirate de armonia naturii, Barcelona este o destinație care provoacă imaginația de fiecare dată.

Vezi aici Regulamentul Campaniei

bogdan
Total
5
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
cărți SF

Reduceri de până la 50% la cărți SF și Fantasy de la Nemira

Next Article
Stock Busters

3 zile cu mari reduceri în campania Stock Busters

Related Posts

Total
5
Share