fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Cartile in format eBook sunt tot mai apreciate de cititori, editori si librari

eBook-urile incep sa castige din ce in ce mai mult teren in inima si ochii cititorilor din Romania. Semnalele sunt clare din trei parti care ne spun permanent pulsul pietii:

1. Cititori care prefera tot mai des lecturarea eBook-urilor. Sunt multi cititori care au deja un eReader dedicat lecturii si pe care-l alimenteaza frecvent cu titluri noi. Biblioteca la purtator isi dovedeste astfel eficienta. Cartile in format eBook sunt mai ieftine, nu au costuri de transport, iar livrarea se face instant, la comanda.

2. Editurile ofera mai multe eBook-uri. In anii trecuti, doar cateva eituri aveau strategie conturata in jurul eBook-urilor. Celelalte doar testau piata, lansand cand si cand cate un eBook. De anul acesta chiar s-a simtit o schimbare, majoritatea editurilor mari au scos titlurile cele mai bune si in format eBook.

3. Au crescut vanzarile de eBook-uri in librariile online. Librariile care promoveaza eBook-uri au simtit si ele cresterea sin acest an. S-au vandut mai multe carti in format electronic, a crescut si vanzarea de eReadere. De aici si un interes crescut al librarilor pentru promovarea cartilor in format eBook.

Daca vrei sa testezi lectura unui eBook, poti alege de aici, din zeci de titluri gratuite. Daca vrei un bestseller, iti recomandam categoria Top 100 cele mai vandute ebooks.

top_100_ebooks_elefant

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

10 carti ideale pentru cadourile de sarbatori

Next Article

35% reducere la titlurile categoriei "Carte de buzunar"

Related Posts

Total
0
Share