fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Top 150 autori RAO, cu pana la 58% reducere

Libraria online elefant ne anunta un weekend de pomina. Avem de ales din sute de titluri RAO ce pot fi cumparate cu mari reduceri de preturi in campania Happy Days.  Sunt carti pentru toate gusturile, din mai multe categorii. Fanii RAO au, cu siguranta, un mare prilej de bookurii.

Intra in weekendul literaturii de succes cu lecturi din Top 150 autori clasici si contemporani RAO, cu pana la 58% reducere: William Faulkner, Virginia Woolf, Azar Nafisi și alții.

Adauga adrenalina din Top 350 cele mai de succes titluri RAO de thriller, SF si Fantasy, cu pana la 65% reducere: Hobbitul, Stalpii Pamantului, Tacerea mieilor, Lumea disc, Avatar si altele, precum si carti de Erich-Emmanuel Schmitt, Nabokov, colectiile Rasul lumii, CHIC, Leda Contemporan.

La final, Top branduri bestseller Hasbro: Monopoly, My Little Pony, Nerf, Transformers, Beyblade, Play-Doh, Spider-Man, Star Wars, iron Man si altele, cu reducere de pana la 37%.

c55top1-wide

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Exerseaza admiratia cu libris. Pana la 82% reducere la Jurnale si Biografii + transport GRATUIT

Next Article

Revista GQ iti aduce ca insert o spuma de ras Eucerin

Related Posts

Total
0
Share