fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Top 5 carti ieftine: fictiune la purtator

Astazi va prezentam un top cinci carti de fictiune ce merita sa fie rasfoite, citite si apoi recitite. Sunt in principal titluri pe care poate le-ati vazut ca si inserturi impreuna cu ziarele care ofera astfel de bookurii. Ne-am hotarat sa le prezentam astazi deoarece credem ca sunt povesti interesante (daca vrem sa vedem o poveste si dincolo de titlul pe care-l are…) pe care nu trebuie decat sa va doriti sa le cititi, pretul nefiind un impediment, toate recomandarile urmatoare fiind din categoria carti ieftine. In plus, indiferent de pretul cartii trebuie sa mai stiti si ca transportul este gratuit. Inca un motiv pentru a va determina sa cumparati cate ceva din cele ce urmeaza.

rafuiala1. “” de Kelley Armstrong si aparut la Editura Leda.

Volumul incheie seria bestseller Fortele Raului Absolut. Chloe este o necromata careia o modificare genetica i-a crescut puterile reusind sa invie si mortii. Aceasta incearca sa scape cu viata alaturi de prietenii ei de organizatia pe care i-a creat. Grupul reuseste sa se ascunda pentru moment, dar nesiguranta ii urmareste la tot pasul.

Pret: 3 lei | Transport gratuit |

2. “” de Charlaine Harris aparuta la Editura Leda.  Autoarea ne introduce in noile aventuri ale lui Sookie Stackhouse. Personajul principal realizeaza ca fratele ei, Janson, este in pericol de moarte si doreste sa il salveze. Cu cat realizeaza cine este persoana care ii doreste moartea fratelui, cu atat mai repede poate opri ucigasul care este gata in orice moment sa atace.

Pret: 3 lei | Transport gratuit |

3. “” de Charlaine Harris aparuta la Editura Leda. Sookie Stackhouse este obisnuita sa fie inconjurata de varcolaci, zane si vampiri. Aceasta lupta sa il impace si sa il cucereasca pe varcolacul Quinn. Aliantele ce se formeaza in jurul varcolacilor si vampirilor, o pun pe Sookie in fata unor noi probleme cu care trebuie sa se descurce.

Pret: 3 lei | Transport gratuit |

4. “”, editie de buzunar de Charlaine Harris aparuta la Editura Leda. Razboiul zanelor a lasat comunitatatea supranaturala din Bon Temps in haos. Sookie fiind jumatate zana, este atrasa in acest razboi. Desi primeste sange de la doi vampiri, aceasta se va reface greu. Fiind ranita si furioasa, singurul calmant este dragostea ei pentru Eric Northman, dar nici relatia dintre cei noi nu merge prea bine.

Pret: 3 lei | Transport gratuit |

5. “”, editie de buzunar de Charlaine Harris aparuta la Editura Leda. Fiecare zi pentru Sookie Stackhouse este o aventura. Fiind prietena cu grupurile de vampire, varcolaci si zane, aceasta este nevoita sa faca fata tuturor problemelor. Varcolacii doresc sa isi dezvaluie existent in fata oamenilor, iar o crima misterioasa puna in alerta intreaga comunitate umana. Lucrurile devin si mai complicate cand alte finite supranaturale pregatesc un atac.

Pret: 3 lei | Transport gratuit |

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Peste 170 de carti cu 51% reducere. Vezi titlurile

Next Article

Cumperi carti ieftine si poti castiga un e-book reader EvoBook 3!

Related Posts

Total
0
Share