fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Tot binele și tot răul, de Care Santos (Editura Humanitas, 2019)

Tot binele și tot răul

Tot binele și tot răul, de Care Santos, o nouă apariție în colecția Raftul Denisei a Editurii Humanitas.

După bestsellerurile Poftă de ciocolată și Jumătate de viață, Care Santos publică Tot binele și tot răul în 2018 un roman actual, în care lumina reflectorului cade asupra fragilității relațiilor de familie.

Ce a fost bun și ce a fost rău în deciziile Reinei Gené, care și-a croit o solidă carieră internațională? Cât bine și cât rău este dispusă să facă pentru a-și proteja fiul de 17 ani a cărui tentativă de sinucidere îi împarte viața între un înainte și un după? Blocată de viscol în aeroportul Henri Coandă din București, legată de lumea ei doar prin prețiosul telefon mobil, pragmatica și ambițioasa psiholoagă din Barcelona își descoperă vulnerabilitatea, obligată să navigheze prin meandrele unui trecut pe care îl crezuse încheiat și uitat.

Tot binele și tot răul – un roman percutant despre adulter și singurătate, despre legăturile de familie, despre viața pe care ne-o trăim prea în grabă și disperarea de a te afla departe de cei dragi – totul din punctul de vedere al unei femei.“ – La Vanguardia

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
De la 100 la 50 de kilograme

Lansare de carte: De la 100 la 50 de kilograme, de Irina Reisler

Next Article
Zilele Marilor Reduceri

Zilele Marilor Reduceri - cărți cu până la 70% mai ieftine!

Related Posts

Total
0
Share