fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

“Toti acei tineri tristi” de Francis Scott Fitzgerald [Editura Polirom, 2014]

toti-acei-tineri-tristiLa sfarsitul anului 2014, Editura Polirom a publicat o noua carte scrisa de Francis Scott Fitzgerald: “Toti acei tineri tristi”. Cartea reuneste noua povestiri scrise de Scott Fitzgerald intr-o perioada mai putin luminoasa a vietii, marcata de deziluzii artistice si sentimentale, de dificultati financiare si de boala.

Volumul realizeaza o tranzitie de la povestirile slefuite din epoca jazzului la unele mai mature, admirabil construite, care abordeaza teme extrem de variate, precum cautarea adevarului absolut sau a femeii ideale, destramarea visurilor din tinerete, dar si vanitatea, egoismul, neastamparul si plictiseala femeii din America anilor ’20-’30.

Daca vreti sa cititi cele noua povestiri puteti cumpara cartea cu reducere de aici. Daca vreti sa vedet toate cartile scrise de Francis Scott Fitzgerald (vorbim doar de cele publicate in Romania) puteti vedea pagina autorului.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Reducerile zilei. 4 ianuarie 2015

Next Article

Unsprezece cărţi, şase week-end-uri, cinci zile

Related Posts

Total
0
Share