fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Oferta de luni: transport gratuit la orice carte de la Elefant

tg_elefantChiar daca este luni si multi dintre noi, in mod natural, sunt mai morocanosi (eu unul asa ma simt), asta nu inseamna ca nu trebuie sa ne gandim si la lucruri mai placute. Asta ne si poate ajuta. Asa ca a fost o placuta surpriza sa constat faptul ca elefantul isi continua campania de sustinere a cititorilor, oferindu-ne si astazi transport gratuit la orice carte comandata.

Daca aveti vreo carte care v-a facut cu ochiul candva, dar nu ati cumparat-o pentru ca nu vi se parea ok sa platiti si inca aproape 8 lei pe transport, atunci astazi o puteti lua linistiti: astazi, transportul este gratuit, nu trebuie decat sa introduceti in pagina de comanda codul TG0270. Pur si simplu.

Transportul gratuit va este oferit in baza codului de reduceri sus amintit si nu are nicio legatura cu numarul de carti cumparate sau valoarea comenzii. Puteti comda, de test, chiar si o singura carte, cu pretul cel mai mic posibil.

Si pentru ca tot am pomenit de preturi, merita sa va uitati in campaniile de reduceri la carti, am vazut titluri foarte bune la preturi extrem de mici.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Noutate la Editura Herald: "Samanism in Siberia", de Maria A. Czaplicka

Next Article

Lansare de carte: ”Cea mai frumoasă zi”, de Violeta Ion

Related Posts

Total
0
Share