fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Un nou weekend cu transport gratuit la orice carte de la Elefant

Dupa promotiile de ieri ma asteptam ca elefantul sa oboseasca putin si sa se odihneasca peste week-end. Dar n-ai sa vezi! Are o energie debordanta! Cred ca i se trage de la ce citeste :) Ei bine, ieri daca ati fost pe faza pe bookuria ati aflat de pachetul de carti dat dimineata de elefant la orice comanda, iar dupa-amiaza pana spre seara toate cartile au fost reduse la jumatate de pret.

Pentru week-end elefantul da tonul si la comenzi mai mici, oferindu-ne transport gratuit. Asa ca acum poti sa-ti iei si o carte mai ieftina, fara sa te mai impiedici de valoarea transportului. Pentru a beneficia de transport gratuit foloseste in pagina de comanda codul TG0386. Spor la citit!

[button target=”_blank” style=”” class=”btn_yellow” link=”http://event.2parale.ro/events/click?ad_type=quicklink&aff_code=2adb44b45&unique=184f69294&redirect_to=http%253A%252F%252Fwww.elefant.ro%252Fhappy-days%252Fcarti”]Vezi aici reducerile la carti[/button]

Promotia este valabila in perioada 1-3 februarie 2014.

promo_transport_elefant

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Varujan Vosganian, autorul lunii in libraria Libris: reduceri speciale si carti cu autograf

Next Article

Reviste si inserturi. Noi aparitii, astazi, 01.02.2014

Related Posts

Total
0
Share