fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Un raft de carti din Colectia Bibloteca pentru toti la doar 4,90 lei titlul

De obicei in rubricuta asta a noastra in care cautam carti de maxim 5 lei bucata obisnuiam sa si dam cateva titluri / referinte catre ce descoperim online. De data asta vorbim de o colectie, de multe, chiar foarte multe titluri. In cadrul colectiei pretul corect al cartii este de 7,90 lei, dar multe dintre cartile prezente acolo au pret redus pana la 4,90 lei. Ceea ce le-a calificat pentru rubricuta de fata.

Este vorba de Colectia Biblioteca pentru toti de la Editura Litera, in care gasiti multe carti extrem de interesante ale autorilor romani. Si cum este vorba de o Biblioteca pentru toti va indemnam sa va luati un raft la reducere :-).

[button target=”_blank” style=”” class=”btn_yellow” link=”http://event.2parale.ro/events/click?ad_type=quicklink&aff_code=2adb44b45&unique=0a8a2c4d9&redirect_to=http%253a%252f%252fwww.litera.ro%252findex.php%252fadul%252fcol-fictiune%252fcol-biblioteca-pentru-toti.html%253fdir%253dasc%2526order%253dprice”]Vezi aici cartile cu reducere din Colectie[/button]

In poza de mai jos avem doar 4 coperti drept exemplu: click pe poza pentru a vedea toate cartile din colectie.

Biblioteca_pentru_toti

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Editura Litera si Jurnalul National ne ofera editia necenzurata a cartii "De la Barca la Viena si inapoi", de Adrian Paunescu

Next Article

"Pink Floyd in rosu" Editia 2013, de Michele Mari (Editura Polirom)

Related Posts

Total
0
Share