fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Urzeala tronurilor (2 volume) cu doar 26 lei

Dacă nu ați apucat încă să citiți Urzeala tronurilor astăzi aveți o bună ocazie să vă cumpărați cartea. Ediția în două volume este disponibilă la frumosul preț de numai 26,44 lei. Cărțile pot fi comandate de aici.

Aceste două volume ale seriei Urzeala tronurilor (Game of Thrones), scrisă de George R.R. Martin, fac parte din colecția Nautilus SF a editurii Nemira.

Intr-un tinut in care verile pot dura ani in sir si iernile o viata, primejdia se arata la orizont. Vine iarna si pe plaiurile inghetate de la nord de Winterfell forte intunecate si stranii isi aduna puterile in spatele Zidului ce protejeaza intregul regat Westeros. In mijlocul conflictului se afla familia Stark de Winterfell, oameni la fel de aspri si neinduratori ca pamantul pe care il stapanesc. Un taram al extremelor, de la fortaretele de piatra ale iernii la castelele belsugului si ale verii, in care lorzi si printese, soldati si vrajitori, asasini si bastarzi iubesc, se lupta si uneltesc pentru a supravietui. Intre intrigi si comploturi, tragedie si tradare, victorie si teroare, soarta familiei Stark, a aliatilor ei si a inamicilor atarna de un fir de par, in timp ce toti incearca sa castige cel mai periculos joc dintre toate: urzeala tronurilor.

urzeala tronurilor

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
young fiction connection

Editura Trei da startul intalnirilor Young Fiction Connnection

Next Article
reduceri humanitas

Super weekend Humanitas. Reduceri de până la 90% și transport gratuit

Related Posts

Total
0
Share