fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Visezi sa ajungi manager? Invata cum sa fii unul de succes

Cu totii ne dorim cate ceva frumos de la viata. Poate chiar si o cariera. Antrenamentul il incepem de mici, scolile ne ajuta mult, iar practica “ne omoara” ;) Pentru cei care vor sa ajunga manageri studiul este unul continuu, mai ales ca informatiile sunt din ce in ce mai multe si mai diverse, unele mai valoroase, altele mai putin.

Primul pas pentru a ajunge manager este sa fii informat. Din domeniile care te intereseaza, dar si din cele care se intersecteaza cu principalul obiect de activitate. Elefantul ne-a pregatit o frumoasa campanie de reduceri la carti pentru manageri. Reducerile sunt de pana la 50% sunt la peste 100 de titluri, asa ca aveti de unde alege.

[button target=”_blank” style=”” class=”btn_yellow” link=”http://event.2parale.ro/events/click?ad_type=quicklink&aff_code=2adb44b45&unique=184f69294&redirect_to=http%253A%252F%252Fwww.elefant.ro%252Fhappy-days%252Fcarti%253Fcampaign_id%253D772″]Vezi aici cartile din promotie[/button]

Campania este valabila pana luni, 17 februarie.

business-460x230-2-2

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Ultima zi cu 40% reducere la toate cartile de fictiune

Next Article

Revista Bravo apare cu un insert asteptat: partea a doua a cartii "Juramant de sange"

Related Posts

Total
0
Share