fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

“Vreme ciudata la Tokio”, de Hiromi Kawakami [Editura Polirom, 2015]

vreme-ciudata-la-tokioEditura Polirom a publicat la inceputul acestui an un roman finalist al Man Asian Literary Prize 2012. Este vorba de cartea “Vreme ciudata la Tokio”, de Hiromi Kawakami, autor publicat in Romania si in 2012, prin cartea “Manazuru

Cu siguranta “Vreme ciudata la Tokio” este o carte interesanta si daca sunteti pasionati de scriitori niponi puteti incerca si aceasta carte. O puteti cumpara de aici, are si o reducere foarte mare.

Tsukiko are 38 de ani, lucreaza intr-un birou, traieste singura si ii place sa frecventeze un bar si sa bea sake. Intr-o zi, intimplarea face sa reintilneasca un fost profesor de liceu, un venerabil dascal de literatura caruia, pentru ca nu-si aduce aminte cum il cheama, ii spune sensei.

Acesta este cu treizeci de ani mai in virsta, pensionar si vaduv. Legatura lor –careia Hiromi Kawakami ii da ritmul lent al trecerii anotimpurilor – se contureaza discret, iar sensei si fosta lui eleva se intilnesc tot mai des, se bucura impreuna de mincare si de sake, depind tot mai mult unul de celalalt. Pe masura ce prietenia lor se adinceste, lui Tsukiko ii trece prin cap ca mingiierea pe care o gaseste in compania lui sensei ar putea fi ceva mai mult decit amicitia ce i-a apropiat.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Reduceri bune, bune la super jucarii Lego

Next Article

Ceas fashion "Mist", impreuna cu Gazeta Sporturilor (din 26 februarie)

Related Posts

Total
0
Share