fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Weekend Humanitas la Libris: reduceri până la 86%

Humanitas

Libris ne readuce în campania de weekend o promoție la cărțile Editurii Humanitas. Reducerile pornesc de la 20% și ajung chiar și până la 86%.

Sunt peste 1.000 de titluri Humanitas în oferta Libris așa că ai de unde să-ți alegi și tu câteva cărți faine.

Promoția se încheie duminică, la miezul nopții. E bine să știi și că Libris oferă transport gratuit, prin curier, la comenzile de minim 50 de lei.

Despre Editura Humanitas:

Infiintata in anul 1990, HUMANITAS este una dintre cele mai importante edituri din Romania, initial cu profil de stiinte umaniste, astazi editura publicand si carte de stiinta, carte practica, carte scolara, albume de arta. Humanitas are drepturi exclusive de publicare pentru cinci mari autori interbelici (Lucian Blaga, Emil Cioran, Mircea Eliade, Eugen Ionesco si Constantin Noica) si patru autori romani contemporani (Mircea Cartarescu, Horia-Roman Patapievici, Andrei Plesu si Gabriel Liiceanu). Cartile Humanitas sunt grupate in 50 de colectii si serii de autor, Raftul Denisei fiind prima si singura colectie personalizata din Romania. Humanitas este lider pe piata romaneasca in productia de audiobook-uri.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
Paravanul-Iad

Seară japoneză dedicată volumului Paravanul-Iad și alte povestiri de Ryūnosuke Akutagawa

Next Article
Corint Junior

Noutăți pentru copii de la Corint Junior

Related Posts

Total
0
Share