fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Wishlist 2014 – prima campanie de reduceri la carti din acest an

Conceptul de “bookurie la wishlist” l-am prezentat in cateva randuri si anul trecut. Elefantul pare-se ca a cules frumoase roade de pe urma ideii si vad ca o repune pe tapet la inceput de an. Lucru minunat. Pentru cei care nu-s acomodati cu ideea va spun repede: intri aici, iti faci cont daca nu ai (super mega simplu) si apoi adaugi in wishlist cartile pe care ai vrea sa le citesti, pe care ti-ai dori sa le cumperi. In cateva zile elefantul ne propune urprize de proportii, asa ca multe dintre titlurile pe care le veti pune in wishlist vor avea reduceri foarte bune. Cartile din wishlist nu va creaza nicio obligatie, le cumparati doar atunci cand vreti sau atunci cand pretul redus oferit nu va ofera alta sansa… decat sa faceti achizitia :-)

[button target=”_blank” style=”” class=”btn_yellow” link=”http://event.2parale.ro/events/click?ad_type=quicklink&aff_code=2adb44b45&unique=184f69294&redirect_to=http%253A%252F%252Fwww.elefant.ro%252Fcarti”]Vezi aici cartile elefant[/button]

wishlist_2014

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Marin Malaicu-Hondrari - autorul lunii ianuarie desemnat de libris

Next Article

Vrei un iPad Mini? Cumpara un eBook si-l poti castiga!

Related Posts

Total
0
Share