fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Zen. Arta de a trăi simplu – Carte CADOU de la Editura Litera

Arta de a trăi simplu

Editura Litera ne oferă a început de an o frumoasă perspectivă pentru anul 2021. Dupa zbuciumatul an 2020 avem nevoie de cât mai multă simplitate și claritate în tot ce va însemna viața noastră în acest an. Lecturile sunt un mod de a evada din cotidian, dar și de a ne odihni mintea după zbuciumul zilnic. Prietenii de la Litera ne vor fi alături și în acest an cu cărți frumoase, oferte bune, dar și cadouri importante.

Astăzi te poți bookura de reduceri mari la sute de cărți Litera, dar și de o carte cadou pe care o recomandăm cu drag: Zen. Arta de a trăi simplu.

Prin intermediul unor lecţii clare, practice, uşor de aplicat – câte una pe zi, vreme de 100 de zile – renumitul călugăr budist Shunmyo Masuno ne prezintă rodul a secole de înţelepciune pentru a ne învăţa cum să trăim o viaţă Zen.

Lângă fiecare lecţie este inclus un desen minimalist, care îţi oferă şansa să te relaxezi trăgând aer adânc în piept între două asemenea exerciţii. 

*Cartea Zen. Arta de a trăi simplu se oferă gratuit la comenzi de minim 99 de lei pe Litera.ro.

bogdan
Total
1
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
Corint

Cele mai așteptate 21 de cărți ale Grupului Editorial Corint pentru 2021

Next Article
White Week

White Week la Nemira. 25% reducere suplimentară

Related Posts

Total
1
Share