fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Zilele Cărților Elefant – două zile cu reduceri de până la 70%

Zilele Cărților Elefant

Astăzi și mâine suntem invitați la Zilele Cărților Elefant. O campanie frumoasă. de care am tot profitat și anii trecuți. Mii de cărți au reduceri dintre cele mai bune, sunt titluri pe care le poți comanda acum chiar și cu reducere de 70%.

Dacă ai o listă cu cărți pe care ai vrea să le citești la început de an, profită de campania Zilele Cărților Elefant și comandă-le acum. Vei face economii importante, iar dacă ai un buget stabilit deja pentru achiziționarea de cărți cu siguranță vei reuși să cumperi mai multe cărți decât te-ai fi așteptat.

Campania Zilele Cărților Elefant are o pagină dedicată în care vezi rapid care sunt cele mai bune oferte, dar și o organizare eficientă a cărților, așa că poți ajunge la ce te interesează din doar câteva clickuri.

Promoția Zilele Cărților se încheie pe 14 ianuarie, la ora 6 dimineața. Profită de reducerile mari, azi și mâine ai tot timpul să-ți alegi cărțile de care ai nevoie sau pe care vrei neapărat să le citești. Plătești mai puțin, citești mai mult!

bogdan
Total
15
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
Jurnalul unei iubiri

Carte la chioșc: Jurnalul unei iubiri, de Nicholas Sparks

Next Article
tombolă

Libris oferă un Laptop MacBook Air pentru un BookLover norocos!

Related Posts

Total
15
Share