fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Zilele Kate Morton. 35% reducere la cartile autoarei

kate-mortonKate Morton s-a născut în 1976 în sudul Australiei, fiind cea mai mare dintre cei trei copii ai familiei. A studiat arta dramatică la Trinity College din Londra, pentru ca mai târziu să absolve prestigioasa Academie Regală de Artă Dramatică din capitala Marii Britanii. Dar nu dramaturgia avea să îi aducă celebritatea, ci scrisul. S-a înscris la cursurile Universităţii din Queensland, departamentul de literatură engleză, pe care le-a absolvit şefă de promoţie. Şi-a continuat studiile cu o lucrare de masterat care a avut drept temă tragedia în literatura epocii victoriene.

În prezent este doctorand al aceleiaşi Universităţi din Queensland, departamentul de literatură contemporană, cecetând modul în care se îmbină elementele gotice şi misterul în romanul contemporan.

Cartile autoarei sunt publicate si in Romania. Le puteti gasi la elefant cu reduceri bune, dar si aici cu o reducere speciala de 35%.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Reduceri de 15% la gama de tablete iPAD

Next Article

Hai sa-ti facem lista de lecturi. Cate carti poti lua cu 30 de lei

Related Posts

Total
0
Share