fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Ziua Devoratorilor de Cărți. Cele mai mari reduceri!

Ziua Devoratorilor de Cărți

S-a dat start la campania Ziua Devoratorilor de Cărți. Azi ar trebui să-ți faci puțin timp și să comanzi câteva cărți. Nu cred că le poțși găsi mai ieftin. Reducerile ajung până la 70%, sunt mii de cărți cu reduceri mari și foarte mari din care poți alege.

Ziua Devoratorilor de Cărți se încheie la miezul nopții. Așa că azi ar trebui să-ți pui deoparte câteva cărți pentru vacanță.

Reduceri foarte mari sunt și la noutățile acestui ani, dar și la beletristică, cărți de dezvoltare personală și cărți pentru copii.

Reducerile sunt semnalate direct în pagină, nu trebuie să foloseșto niciun cod de reducere, așa că-ți va fi mult mai ușor să comanzi.

Ziua Devoratorilor de Cărți este una dintre campaniile de mare succes oferită de Elefant. Profită și tu de reducerile incredibile și poate ne spui și nouă, printr-un comentariu, ce cărți ți-ai ales.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
Mila 23

Mila 23, de Dan Ivan (Editura Nemira, 2019)

Next Article
Litera

Promoții Libris: weekend Litera - reduceri de până la 50%

Related Posts

Total
0
Share