fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

🎅Reduceri de până la -90% și Marea carte a Crăciunului CADOU

Prietenii de la Editura Litera ne invită să facem cunoștință cu Editura lui Moș Crăciun. Librăria online Litera este plină cu surprize foarte plăcute, mii de cărți cu reduceri mari și foarte mari. Reducerile anunțate pentru pentru cadourile de Crăciun ajung și până la 90%, iar dacă faci o comandă de minim 149 lei primești cadou cartea Marea carte a Crăciunului (carte în valoare de 49,90 lei).

Profită și tu de marile reduceri Litera și pregătește-le celor mici cadourile din timp. Orice te-ai gândi să-i sugerezi Moșului în acest an nu uita să comanzi și câteva cărți.

Primești în dar cel mai frumos cadou: Marea carte a Crăciunului!*

Această carte cuprinde spiritul Crăciunului – un prilej de bucurie pentru întreaga familie! Povestea lui Moș Crăciun și un interviu exclusiv și inedit cu acesta, cântece și colinde de sărbători, rețete specifice, jocuri și povești cu elfi, sfaturi practice și noi idei pentru decorațiuni spectaculoase – găsiți toate acestea în cea mai cuprinzătoare enciclopedie a Crăciunului, o carte numai bună de pus sub brad!

*Cartea se oferă gratuit la comenzi de minim 149 lei.

bogdan
Total
1
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
Iubesc și doare

Ajutor! Iubesc și doare – Ghid de igienă emoțională, de Andrei Vulpescu și Gabriela Dumitriu

Next Article
Aroma timpului

Lansare de carte #online: Aroma timpului de Núria Pradas

Related Posts

Total
1
Share