fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

📕 Casual Friday Books – carte CADOU și reduceri de până la 60%

Casual Friday Books

Prietenii de la Litera ne oferă astăzi o nouă ediție Casual Friday Books – o promoție deja celebră în care ni se oferă reduceri importante la sute de cărți, dar și o carte cadou. Profită de oferta de astăzi, ai reduceri de până la 60% la cărți frumoase și un bestseller cadou – Rebecca de Daphne du Maurier.

Astăzi primești Cadou la comanda ta bestsellerul Buzz Books Rebecca de Daphne du Maurier.

Într-o călătorie la Monte Carlo, în calitate de domnișoară de companie a unei doamne din lumea bună, timida eroină din Rebecca se îndrăgostește de Maxim de Winter, un văduv deosebit de chipeș. Deși cererea lui în căsătorie o ia prin surprindere, ea acceptă fericită să se mărite cu el. Dar când ajung la Manderley, moșia soțului său, aflată pe coasta Cornwall-ului, Maxim pare total schimbat, iar tânăra soție este înspăimântată. Naivă și lipsită de experiență, fără prieteni în conacul izolat, își dă seama că abia îl cunoaște. Iar în fiecare colț al fiecărei odăi se află fantoma frumoasei sale prime soții, Rebecca, a cărei amintire este păstrată vie de teribila doamnă Danvers…

Promoția Casual Friday Books este valabilă doar azi, 18 iunie. Cărțile cu reducere le găsești în această pagină.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
Fete de treabă

Fete de treabă, de Laurie Elizabeth Flynn (Editura Litera, 2021)

Next Article
transport gratuit

📦 Transport GRATUIT și 2+1 GRATIS la mii de cărți! ✨

Related Posts

Total
0
Share