fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

📦 Transport GRATUIT și 2+1 GRATIS la mii de cărți! ✨

transport gratuit

Libris ne oferă o excelentă promoție de weekend cu transport gratuit la orice comandă, dar și posibilitatea de a ne alege cu cărți gratuite. Astfel, în perioada 18-21 iunie, pe siteul Libris ai oferta 2+1 Gratis la mii de cărți, dar și variante mult mai atractive precu 4+2 gratis, 6+3 gratis sau chiar 8+4 gratis.

Cărțile care intră în această promoție sunt cele care au eticheta 2+1 Gratis, le găsiți ușor în librăria onlie Libris. În cadrul promoției, cartea sau cărțile cadou sunt cele care au prețul cel mai mic dintre cele alese de tine.

Dacă pui în coș 12 cărți cu eticheta 2+1 Gratis vei plăti doar 8 cărți, 4 vor fi cadou din partea Libris. În plus, nu uita, ai și transport gratuit la orice comandă, indiferent de valoarea ei. Așa că poți comanda orice carte, oricât de ieftină, nu vei plăti nimic în plus. Promoția este valabilă în tot aceast weekend, se va încheia în data de 21 iunie, la miezul nopții.

bogdan
Total
84
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
Casual Friday Books

📕 Casual Friday Books - carte CADOU și reduceri de până la 60%

Next Article
Copilul

Copilul, de Fiona Barton (Editura Litera, 2021)

Related Posts

Total
84
Share