fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

30 de comenzi cu 100% reducere de la Libris! Succes!

tombolă

Libris face astăzi cinste cu 30 de comenzi pe care le va livra fără niciun cost. Este o tombolă live, sistem folosit de Libris cu succes și în alte ocazii. Ideea este simplă, faci astăzi o comandă de orice valoare și dacă ai noroc nu vei plăti niciun leu. Vor fi 30 de astfel de comenzi pe parcursul întregii zile. Pune o comandă, vezi dacă ești norocos/norocoasă.

Vezi aici reducerile Libris

Mai multe detalii despre tombola Libris:

  1. Promotia este valabila in data de 31 iulie 2018 si are in vedere comenzile plasate in intervalul orar 07:00:01 – 23:59:59.
  2. Comenzile gratuite vor fi alese aleator de catre serverele Libris si vor fi expediate cu ramburs 0, 100% discount, indiferent de valoarea lor in momentul plasarii.
  3. Gratuitatea unei comenzi va fi anuntata printr-un pop-up, in momentul finalizarii ei, deci a accesarii butonului plaseaza comanda.
  4. ATENTIE! SISTEMUL IA IN CALCUL O SINGURA COMANDA/UTILIZATOR, si anume pe prima comanda plasata. Astfel, daca ati plasat o comanda si la finalul ei nu v-a aparut pop-up-ul care sa anunte gratuitatea comenzii, la nicio alta comanda ulterior plasata nu exista posibilitatea ca pop-up-ul sa mai apara, indiferent de statusul primei comenzi (finalizata, anulata etc). In acest caz, mai multe comenzi NU inseamna mai multe sanse de castig!
  5. Pe Libris.ro va fi anuntat in permanenta numarul de comenzi gratuite ramase pana la finalul campaniei.
bogdan
Total
1
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
Scandalul

Un roman captivant: Scandalul, de Frederik Backman

Next Article
Iadul dezlănțuit

Recenzie la cartea Iadul dezlănțuit, de Max Hastings

Related Posts

Total
1
Share