fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

30 de Comenzi GRATUITE. 100% Discount. Doar astazi!

comenzi gratuite

Hai că iar e cu comenzi gratuite la Libris :) Azi, toată ziua. Au pus la bătaie 30 de comenzi gratuite, asta înseamnă că dacă plasezi azi o comandă și ai noroc o primești fără să te coste nimic. Mai jos ai regulamentul promoției.

  1. Promotia este valabila in data de 11 iunie 2019 si are in vedere comenzile plasate in intervalul orar 07:00:01 – 23:59:59.
  2. Comenzile gratuite vor fi alese aleator de catre serverele Libris si vor fi expediate cu ramburs 0, 100% discount, indiferent de valoarea lor in momentul plasarii.
  3. Gratuitatea unei comenzi va fi anuntata printr-un pop-up, in momentul finalizarii ei, deci a accesarii butonului plaseaza comanda.
  4. ATENTIE! SISTEMUL IA IN CALCUL O SINGURA COMANDA/UTILIZATOR, si anume pe prima comanda plasata. Astfel, daca ati plasat o comanda si la finalul ei nu v-a aparut pop-up-ul care sa anunte gratuitatea comenzii, la nicio alta comanda ulterior plasata nu exista posibilitatea ca pop-up-ul sa mai apara, indiferent de statusul primei comenzi (finalizata, anulata etc). In acest caz, mai multe comenzi NU inseamna mai multe sanse de castig!
  5. Pe Libris.ro va fi anuntat in permanenta numarul de comenzi gratuite ramase pana la finalul campaniei.
bogdan
Total
24
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
Mythos

Mythos. Miturile Greciei repovestite (Editura Trei, 2019)

Next Article
6 atmosfere

6 atmosfere, lecturi și întâlniri lunare cu prozatori contemporani

Related Posts

Total
24
Share