fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

33% reducere pentru editia a II-a a cartii “Si tu poti fi Supernanny. Cum sa-ti cresti bine copilul”

si-tu-poti-fi-supernanny-1-cum-sa-ti-cresti-bine-copilul---editia-a-ii--a_1_produsSupernanny – Irina Petrea a scris o carte pentru toti cei care doresc sa inteleaga mai bine relatiile dintre parinti si copii. Fie ca vrei sa iti intelegi mai bine propria copilarie, fie ca te pregatesti sa ai un copil, fie ca esti deja parinte aceasta carte iti ofera strategii simple pentru probleme ce-ti par dificile. Plin de sfaturi, solutii si exemple, acest volum este rezultatul unei bogate experiente de lucru cu copiii si parintii si a fost scris din dorinta de a aduce mai multa armonie in viata tuturor.

[button target=”_blank” style=”” class=”btn_yellow” link=”http://event.2parale.ro/events/click?ad_type=product_store&aff_code=2adb44b45&campaign_unique=184f69294&unique=dcef90592″]Cumpara cartea cu 33% reducere[/button]

„Nu e o carte pentru minte, ci una pentru suflet. Cred cu toata convingerea ca fiecare dintre noi este rezultatul propriei copilarii. “- Irina Petrea

Cand a acceptat sa devina Supernanny – guvernanta ideala, in reality show-ul omonim difuzat de Prima TV, pentru Irina Petrea cel mai mult a cantarit dorinta de a veni in sprijinul copiilor si al parintilor. Cu totii stim ca o relatie defectuoasa intre parinte si copil, le amaraste si, de multe ori, chiar otraveste viata, pe moment, dar si pe termen lung, in loc sa aduca, de ambele parti, bucurie, dragoste, implinire si multumire, asa cum ar trebui. De aceea, aceasta carte nu trebuie sa lipseasca din casa nimanui care crede ca educatia se face din inima.

Irina Petrea e cunoscuta publicului larg mai ales in postura de Supernanny, protagonista reality show-ului sus-mentionat, cu acelasi titlu, difuzat de Televiziunea Prima TV, dar si datorita numeroaselor articole publicate in reviste mondene. Recent, s-a alaturat Organizatiei Salvati Copiii Romania in campania impotriva violentei asupra copiilor. A lucrat ca realizator si producator de emisiuni de televiziune, scenarist, traducator, director de relatii publice si profesor de limba si literatura engleza.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

75% reducere la romanul "Confesiuni nocturne", de Freya North (Editura Polirom)

Next Article

O saptamana plina de bookurii cu Gazeta Sporturilor

Related Posts

Total
0
Share