fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

75% reducere la romanul “Confesiuni nocturne”, de Freya North (Editura Polirom)

confesiuni_nocturnePoreclita de presa „o Spice Girl a literaturii” datorita succesului sau la public, Freya North a obtinut in 2008 Romantic Novel of the Year Award pentru Confesiuni nocturne.

Protagonista acestuia, Petra Flint, este o tinara creatoare de bijuterii cu o viata nocturna extrem de aventuroasa: stie intotuna unde pune capul pe perna, dar niciodata unde se va trezi.

Cumpara cartea cu 75% reducere

Prietenii, colegii, ba uneori chiar si politia o recupereaza, imbracata sumar, din parcuri, de pe scari de incendiu, de pe podeaua din bucatarie sau din baia unde construieste turnuri din suluri de hirtie igienica si nu rareori trebuie sa-i ingrijeasca ranile, juliturile si vinataile. Asta pentru ca Petra obisnuieste sa umble in somn, bintuita de cosmarul propriei copilarii lipsite de dragoste.

Trecutul nu este insa doar un izvor de probleme, ci si tarimul fermecat unde a cunoscut prima iubire. Dar Arlo cel din urma cu saptesprezece ani, adolescentul rebel care cinta doar pentru ea in fata unei sali pline de spectatori, si profesorul Savidge, care sufera de insomnie si se izoleaza de lume in dosul zidurilor impunatoare ale unei scoli particulare, sa fie oare una si aceeasi persoana? Si, daca da, aceasta reintilnire le ofera intr-adevar o a doua sansa?

„O drama emotionanta care va figura, cu siguranta, in toate listele de bestselleruri.”(Eve)

“O carte de care nu te poti desprinde, caci materia ei este substanta vietii insesi: dragostea, fidelitatea si, mai presus de orice, prietenia.”(Glamour)

Mai multe carti de Freya North

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Carti pentru copii la doar 5 lei si-un pic :)

Next Article

33% reducere pentru editia a II-a a cartii "Si tu poti fi Supernanny. Cum sa-ti cresti bine copilul"

Related Posts

Total
0
Share