fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

40% reducere la romanul “Un diavol in paradis”, de Henry Miller (Editura Polirom)

henry_millerImagine vie a unei vizite furtunoase, aceasta carte fascinanta reprezinta o incursiune in profunzimile vietii personale si, totodata, in filozofia literara a lui Henry Miller, autorul sofisticat si dinamic care a scris Tropicul Cancerului si Tropicul Capricornului.

[button target=”_blank” style=”” class=”btn_yellow” link=”http://event.2parale.ro/events/click?ad_type=quicklink&aff_code=2adb44b45&unique=9a6f02fef&redirect_to=http%3A%2F%2Fwww.libris.ro%2Fliteratura-universala%2Fun-diavol-in-paradis—henry-miller-POL978-973-46-3404-0–c7509–p624853.html%3Futm_source%3DNewsletter__Lista_Libris.ro%26utm_medium%3Dgmail.com%26utm_campaign%3Dnewsletter_90672″]Cumpara cartea cu reducere[/button]

„Henry Miller a fost dintotdeauna un remarcabil creator de personaje, iar Conrad Moricand este probabil cel mai bun dintre ele.” (The Times Literary Supplement)

„Un diavol in paradis este expresia perfecta a perspectivei morale a lui Miller, dar si una dintre demonstratiile remarcabile ale talentului sau de povestitor. Romanul ofera o minunata viziune cinematica a doi dintre cei mai mari egotisti ai literaturii, prinsi intr-un conflict pe viata si pe moarte.” (The Nation)

„Nu neg validitatea astrologiei. Dar am obiectii cind vine vorba de a deveni sclavul unui singur punct de vedere. Bineinteles ca exista afinitati, analogii, corespondente, un ritm ceresc si un ritm pamintesc…” (Henry Miller)

Traducere din limba engleza si note de Lavinia Braniste

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

"Nu stiu sa slabesc", de Pierre Dukan (Editura Paralela 45)

Next Article

2+1 Gratuit de la Editura Trei

Related Posts

Total
0
Share