fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

45% reducere la mii de cărți (11 februarie 2016)

Astăzi avem deja celebra porție de reducere la cărți prin voucherul oferit de Elefant. Reducerea este de 45% la mii de cărți și poate fi obținută folosind voucherul de aici. Găsiți, ca de obicei, două coduri de reducere, unul pentru cărțile tipărite și altul pentru eBook-uri. Plătești mai puțin, citești mai mult!

Pentru a beneficia cat mai multi clienti de aceasta promotie, voucherul poate fi folosit o singura data per utilizator, pentru un singur exemplar din aceeasi carte. Valoare maxima a unei comenzi nu poate depasi suma de 1000 lei. Codurile sunt valabile doar in data de 11 februarie 2016.

Exceptie de la campanie fac editurile: Adevar Divin,Mix, Art, Arthur, Paladin, Univers Juridic, Publica, Victoria Books, Narator, Tempus, Vidia, Stanpress, Triumf, Coreus, Sophia, Deisis, Christiana, De suflet, Hamangiu, Institutul European.

voucher carti

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
Brenatt Sun

Ceas Brenatt Sun - un nou model cu Gazeta Sporturilor

Next Article
detoxifierea ficatului

Detoxifierea ficatului în 9 zile, împreună cu ziarul Libertatea

Related Posts

Total
0
Share