fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

45% reducere la mii de carti + pachet CADOU. Vezi voucherul

Voucherul de astazi pica foarte bine pentru cei care mai vor sa faca o comanda de carti acum inainte de Craciun. Asa ca daca mai sunt carti ce ati vrea sa vi le comandati in acest an, poftiti aici sa va luat codul de reducere. Flosind voucherul cartile alese vor avea o reducere garantata de 45%, cu mentiunea ca daca alegeti carti cu reducere mai mare de 45% se va pastra acea reducere.

In plus, daca alegeti sa cumparati astazi carti de minim 129 de lei o sa primiti si un pachet cadou format din 3 carti scrise de Bulgakov, Wilde, Dovey.

Pentru a beneficia cat mai multi clienti de aceasta promotie, voucherul poate fi folosit o singura data per utilizator, pentru un singur exemplar din aceeasi carte. Valoare maxima a unei comenzi nu poate depasi suma de 1000 lei. Codurile sunt valabile doar in data de 23 decembrie 2015.

Vezi aici codurile de reducere

Exceptie de la campanie fac editurile: Adevar Divin, Mix, Art, Arthur, Paladin, Univers Juridic, Publica, Victoria Books, Narator, Tempus, Vidia, Stanpress, Triumf, Coreus, Sophia, Deisis, Christiana, De suflet, Hamangiu, Institutul European.

voucher-carti-decembrie-elefant

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
arta razboiului

Arta războiului, de Sun Tzu

Next Article

BookQuizz. Si tie iti plac serialele politiste?

Related Posts

Total
0
Share