fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

45% reducere la mii de cărți. Voucher valabil doar azi, 20 ianuarie 2016

voucher-elefant-ianuarie-2

Astăzi avem din nou codurile de reduceri la cărți. Trendul e bun, văd că elefantul ne oferă acest voucher în fiecare săptămână. Cu siguranță cititorii noștri știu care e povestea, reluăm pe scurt doar pentru cei care nu sunt încă familiarizați cu acest sistem de reduceri.

Pentru a beneficia de reducerea de 45% la cărți trebuie să intri aici și să copiezi codul de reducere pe care-l aplici în pagina de comandă după ce ți-ai ales cărțile care te interesează. O să vezi că sunt disponibile două coduri de reducere, vouchere ce se aplică separat pentru cărți tipărite sau eBook-uri. Dacă vrei să comanzi și cărți tipărite și eBook-uri trebuie să faci două comenzi separate pentru a putea folosi ambele vouchere.

Campania are și câteva reguli pe care trebuie să le respecți, precum și câteva edituri ale căror cărți nu participă la această promoție.

Pentru a beneficia cat mai multi clienti de aceasta promotie, voucherul poate fi folosit o singura data per utilizator, pentru un singur exemplar din aceeasi carte. Valoare maxima a unei comenzi nu poate depasi suma de 1000 lei. Codurile sunt valabile doar in data de 20 ianuarie 2016.

Exceptie de la campanie fac editurile: Adevar Divin,Mix, Art, Arthur, Paladin, Univers Juridic, Publica, Victoria Books, Narator, Tempus, Vidia, Stanpress, Triumf, Coreus, Sophia, Deisis, Christiana, De suflet, Hamangiu, Institutul European.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
Si eu am trait in comunism

Eveniment Humanitas: dezbatere despre volumul colectiv "Si eu am trait in comunism"

Next Article
Cortina de fier

Litera a lansat volumul Cortina de Fier de Anne Applebaum, câștigătoarea Premiului Pulitzer pentru nonficțiune în 2004

Related Posts

Total
0
Share