fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro
elefant.ro

5 carti interesante cu preturi sub 5 lei

Pentru astazi v-am pregatit o selectie tare interesanta. Sunt carti pe care trebuie sa le aveti, mai ales ca acum au si un pret extraordinar de mic: 4 lei titlul. Reducerile sunt extrem de mari, asa cum o sa vedeti mai jos. In plus, chiar daca sunt asa ieftine, cartile ajung la voi fara niciun alt cost suplimentar: transportul este gratuit, indiferent de valoarea comenzii! Platesti mai putin, citesti mai mult!

Atentie! Stocurile pentru cartile de mai jos sunt foarte mici. Daca vrei una dintre carti ar trebui sa te grabesti… la asa preturi sigur va fi o cerere mare.

Dar hai sa vedem titlurile de astazi:

n-am_nimic_de_imbracatN-am nimic de imbracat!, de Judie Taggart, Jackie Walker

Pret: 4 lei (pret vechi: 25 lei) Cumpara de aici

Despre carte: E 8 dimineata si ai inainte o zi lunga si grea. Stand in fata dulapului, scoti o bluza imposibil de asortat cu ceva, un taior ce trebuia modificat de vreo doi ani si niste pantofi pe care… nici macar nu stii de ce i-ai cumparat! Pe masura ce gramada de haine aruncate pe pat creste, iti sporeste si frustrarea si te lamentezi in gura mare, ca femeile de pretutindeni:N-am nimic de imbracat!

pamant_pustiuPamant pustiu, de Irina Egli

Pret: 4 lei (pret vechi: 19 lei) Cumpara de aici

Despre carte: “Pamant pustiu este un roman al pasiunilor fara limite, terifiant si seducator. Odata deschis, ti-e greu sa-l mai lasi din mana. Combinatia de tragedie antica si (post)modernitate, limpezimea exprimarii, stilul perfect egal al naratiunii (Irina Egli filmeaza totul rece, impersonal, nu sugereaza verdicte morale, nu se straduieste, ca atatia altii, sa-si conduca cititorii spre teze preconcepute), o anumita ingeniozitate perversa in abordarea unor teme mai vechi decat lumea, dar mereu nascatoare de scandal, fac din acest roman o reusita certa.” (Tudorel Urian)

mortii_incomoziMortii incomozi, de Marcos Paco Ingnacio Taibo

Pret: 4 lei (pret vechi: 27 lei) Cumpara de aici

Despre carte: Morti incomozi este cartea a doua personaje: Elías Contreras si Héctor Belascoarán Shayne. Unul este un hatru comisar de investigatii zapatist, limbut si aparent naiv, in timp ce detectivul de la oras se dovedeste un detectiv à l’anglaise autoironic, mare amator de carnaciori spanioli, tigari Delicados cu filtru si bauturi racoritoare. Motivul investigatiei lor, la inceput paralele, apoi convergente, este ipoteza „revenirii din morti“ a unui detinut politc, despre care se credea ca a fost asasinat la iesirea din inchisoare.

gatind_cuGatind cu Fernet Branca, de James Hamilton-Paterson

Pret: 4 lei (pret vechi: 37 lei) Cumpara de aici

Despre carte: Ea, Marta, vine din Voida, nume fictiv al unei foste republici sovietice. Vorbeşte stricat engleza, compune muzică de film, găteşte mâncăruri neclare şi are o familie suspectă. El, Gerald, vine din Anglia, îngână arii din opere şi scrie biografii de vedete sportive sau pop-rock. Fiecare ajunge în Toscana momit de promisiunile mincinoase ale unui agent imobiliar: linişte, peisaj de poveste, o minunăţie de casă, vaste posibilităţi de reverii bucolice. Şi fiecare descoperă că reclama şi realitatea nu se potrivesc. Aventura toscană se transformă în farsă, iar în scenă îşi fac apariţia personaje pe care prudenţa te îndeamnă să le ţii la distanţă. Exasperaţi de propria soartă, dar şi de vecinul neprevăzut, Marta şi Gerald încearcă acomodarea prin schimburi de reţete (unele de o originalitate buimăcitoare) şi prin închinarea ritualică a câte unui pahar de vermut.

turist_fiscalTurist fiscal, de Guy Bellamy

Pret: 4 lei (pret vechi: 29 lei) Cumpara de aici

Eşti un englez blazat, cu un singur aliat fidel: halba de bere. Îţi plouă în suflet chiar când e soare afară (destul de rar, nu-i vorbă). Şi dintr-odată te trezeşti cu o moştenire care te transformă în milionar fără griji. Ce faci? În primul rând, ai grijă să ţii Fiscul departe de comoară. Cum? Citind cu atenţie legile, căutând portiţele, mutându-te la Monaco şi devenind turist fiscal. E exact ce face Fred Carton, cu sprijinul unui contabil versat şi cu perspectiva de a-şi transforma existenţa nesărată în clocot meridional. Când ai bani pentru care nu trebuie să munceşti (iar filozofia lui Carton aşază la loc de cinste trândăveala perpetuă), e simplu să devii simpatic, chiar generos. Plajele din sudul Franţei sunt preferabile cârciumilor îmbâscite din Anglia, după cum compania unei tinere cu talent artistic merită aleasă în dauna plânsului pe propriul umăr.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

1100 de carti Humanitas cu reduceri de pana la 90% + Transport Gratuit

Next Article

Senzational. Mega Image a deschis un nou magazin in casuta postala a unui bucurestean!

Related Posts

Total
0
Share