fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

50 de comenzi gratuite, 5.000 de cadouri la alegere

Astazi, 21 mai, libris implineste 5 ani. Asa cum v-am tot anuntat in ultimele zile, pentru astazi libris ne-a pregatit o multime de surprize. Toate se rotesc in jurul frumoasei cifre 5. Asa ca, hai sa le luam pe rand. Ce inseamna, pentru tine, 5 ani de libris, astazi:

– 50 de comenzi GRATUITE. Cei mai norocosi dintre noi au posibilitatea sa comande de la libris orice si sa nu plateasca nimic. Toate comenzile de astazi intra intr-o tombola din care 50 de norocosi se vor alege cu un cadou frumos, exact ce-si doresc. Nu trebuie decat sa faci o comanda aici, de orice valoare, si sa speri ca sortii iti vor aduce comanda acasa cu taxa de ramburs 0. Si asta nu este tot…

– 5.000 de cadouri la alegere. Primele 5.000 de comenzi de astazi (oau, oare vor reusi sa faca 5.000 de comenzi intr-o zi?) primesc un cadou la alegere. La finalizarea comenzii o sa puteti opta pentru cadoul libris (aveti de ales din carti, cd-uri sau cana aniversara). Un cadou frumos, mai ales ca-l poti primi si la o carte de 1-2 lei :-) Si inca ceva…

5.000 de titluri cu 51% reducere. Frumos si gestul editurilor care ofera astazi reduceri mari la carti. Nu mai putin de 7 edituri au selectii de carti foarte bune pe care libris le ofera cu 51% reducere.

Ca sa concluzionam, alegi o carte sau mai multe din oferta editurilor cu 51% reducere, speri sa te afli printre cei 50 de norocosi de astazi. Oricum, te alegi cu un cadou frumos, la alegere.

La multi ani, libris!

l5ani

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Seria de autor dedicata de Editura Humanitas Fiction lui Fernando Pessoa a fost prezentata publicului din Lisabona

Next Article

Carte CADOU: Biografia lui Rafael Nadal

Related Posts

Total
0
Share