fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

50% reducere aniversara la cartile lui John dos Passos

Va pasioneaza entuziasmul tipic inceputului de secol 20, cand America era tara tuturor posibilitatilor? Ei bine, acum aveţi ocazia de a va intalni cu acea perioada: reducere de 50% prilejuita de aniversarea lui John dos Passos, unul dintre scriitorii emblematici pentru colecţia Babel a editurii Nemira.

Promoţia este valabilă doar astăzi, 14 ianuarie 2014.

Numit de Jean Paul Sartre “unul din cei mai mari scriitori ai tuturor timpurilor”, John Dos Passos este un autor complex și complet ce și-a pus amprenta asupra literaturii americane și internaționale deopotrivă, printr-un stil original, ce avea să influențeze autori de pretutindeni.

Dacă ați fost vreodată intrigați de puterea “visului american”, de prosperitatea surprinzătoare a acestei țări și de transformările suferite odată cu venirea Marii Depresiuni, John Dos Passos vă va duce “în spatele cortinei” cu această trilogie.

john_dos_passos

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Concurs: castiga seria "Ultima vrajitoare din Transilvania" (2 volume) oferita de Editura Herg Benet

Next Article

Liviu Antonesei: ”Am niște principii de la care nu mă abat, prețuiesc onoarea, cuvîntul dat, delicatese din astea învechite…”

Related Posts

Total
0
Share