fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

50% reducere la orice carte! Doar azi, 7 august. Vezi codul de reducere

plural_bookshop1

Imi faceam tura matinala prin libraria Elefant (eu ii zic tot librarie, desi e ditai mall-ul, asta si pentru ca, recunosc, vizitele pe care le fac la elefant sunt in interes de carti) si hop surpriza. Mi-a aparut in bara de sus un mesaj dragut care ma anunta ca am reducere de 50% la orice carte. Nu stiu daca mesajul apare la toata lumea, asa ca am zis sa va anunt.

In mesaj era si un cod de reducere, sper sa fie unul “universal” s poata fi aplicat de mai multe ori. Oricum, merita incercat. Asa ca intrati aici, alegeti-va cartea care va place si in pagina de comanda folositi codul PSST50. Ar trebui sa primiti o reducere de 50% la cartea aleasa. Atentie, reducerea se refera la pretul intreg al cartii, asa ca daca titlul ales de tine are deja o reducere, prin aplicarea codului reducerea este marita pana la 50%. Daca reducerea cartii alese era deja de 50% sau mai mult nu se va intampla nimic :) Sa-mi spuneti daca a mers :)

bogdan
Total
0
Shares
2 comments

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Rendez-vous literar. Reduceri mari la super-autorii Nemira

Next Article

ISIS. Califatul terorii, de Loretta Napoleoni

Related Posts

Total
0
Share