fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

50% reducere la romanul «Marea, Marea», de Iris Murdoch (Editura Polirom)

619080Libraria online libris.ro ne ofera in fiecare saptamana o carte pretioasa cu o reducere de 50%. Programul numit “Ne place 50%” chiar ne place! Reducerea este valabila timp de o saptamana, de marti pana marti.

[button target=”_blank” style=”” class=”” link=”http://event.2parale.ro/events/click?ad_type=product_store&aff_code=2adb44b45&campaign_unique=9a6f02fef&unique=4cde7bf14″]Cumpara de aici cartea cu 50% reducere[/button]

Despre carte:

La fel ca si lumea teatrului pe care o exploreaza, romanul Marea, marea este spectaculos si dramatic, plin de scene memorabile. Personajul principal, Charles Arrowby, un batrin director de teatru, se retrage intr-o casa de pe malul marii, pentru a scrie biografia mentorului sau si, eventual, pentru a se amuza cu Lizzie, o actrita pe care o cunoscuse cu multi ani in urma. Nici unul dintre planuri nu-i reuseste. Biografia sa se preschimba in cronica unor evenimente misterioase si a unor vizitatori neasteptati, parte reali, parte fantomatici, ceea ce-i dezechilibreaza total vanitatea si snobismul propriei personalitati.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Iren Arsene vorbeste astazi la «Meet the WOMAN!» despre farmecul unei afaceri dedicate cartilor

Next Article

Editura Herald si Tea House va invita la lansarea cartii „Sufism si poezie mistica in Persia”

Related Posts

Total
0
Share