fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

64 de carti cu bun gust pentru o masa de Craciun perfecta

Pana marti aveti timp sa va alegeti una sau mai multe carti care sa va ajute sa creati meniul perfect pentru masa de Sarbatori. In cadrul campaniei Happy Days sunt 64 de carti ce au reduceri de pana la 45%. Gasiti in promotie cam cele mai delicioase carti gastronomice din cate se pomenesc acum in piata de carte. Multe dintre ele le-am vrea si noi in biblioteca, asa ca in weekend avem timp sa ne gandim serios la ce ne-ar placea sa gustam :-)

Nu uitati, astazi aveti si super promotia elefantului prin care vi se asigura transport gratuit, dar si un voucher de 30 de lei.

[button target=”_blank” style=”” class=”btn_yellow” link=”http://event.2parale.ro/events/click?ad_type=quicklink&aff_code=2adb44b45&unique=184f69294&redirect_to=http%253a%252f%252fwww.elefant.ro%252fhappy-days%252fcarti%253fcampaign_id%253d633″]Vezi aici toate cartile din campanie[/button]

Top-Gastronomie

 

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

"Captiv in Labirint", de James Dashner (Editura Litera)

Next Article

Noutate pentru copii de la Editura RAO: "Gemenii Templeton au o idee"

Related Posts

Total
0
Share