fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

73% reducere: “Secretele unei dependente de pantofi”, de Beth Harbison (Editura Polirom)

secretele-unei-dependente-de-pantofiAutoarea romanului Clubul dependentelor de pantofi revine cu un nou chick-lit de succes. De data aceasta, protagonistele se confrunta cu datorii enorme, santaj emotional si… o groaza de necunoscuti cu cele mai bizare fantezii. Dar, probabil, asa se intampla dupa o noapte de pomina in Las Vegas!

Cumpara cartea cu reducere de aici

Secretele unei dependente de pantofi dezvolta un subiect sensibil. Stim ca orice femeie are secretele ei. Dar intrebarea de pe buzele tuturor este: oare cum sa se asigure ca secretul ramane cu adevarat secret? Dupa o calatorie la Las Vegas, trei mame nazdravane se trezesc cu datorii de mii de dolari. Cum a fost posibil asa ceva? Simplu: proaspat divortata Loreen Murphy n-avea de gand sa angajeze un gigolo in viata vietilor ei, dar ce te faci cand gigoloul te agata pe tine? Si-ti mai agata si portofelul? Colac peste pupaza, de suparare mai pierzi si patru mii de dolari la masa de ruleta. Tiffany Dreyer, o femeie cumpatata si cu capul pe umeri, se trezeste nitel ametita in raiul hainelor haute-couture. Ce poate sa faca altceva decat sa cumpere? Sa cumpere cu gandul de a le duce inapoi, desigur. Dar ce te faci cand afli ca n-ai cum sa le mai returnezi? Si, pentru ca nici una nu poate marturisi ce dandana a facut, nu le ramane decat sa gaseasca o solutie de a face rost de bani. Repede.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

„Editura Adenium da viata manuscrisului tau!”

Next Article

Orice comanda - transport gratuit!

Related Posts

Total
0
Share