fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

74% reducere pentru romanul “Rabbit e bogat”, de John Updike

rabbit-e-bogatRomanul Rabbit e bogat a fost distins in 1982 cu Premiul Pulitzer si National Book Award. A treia veriga a tetralogiei dedicate de John Updike mediocrului cetatean american Harry Angstrom alias Rabbit, multipremiatul roman Rabbit e bogat (Rabbit is Rich) ne poarta in America anilor 1979-1980, adica in plina criza energetica si geo-politica mondiala, cand pretul petrolului a explodat in lumea intreaga, adeptii Ayatollahului Khomeini au luat cateva sute de ostatici americani la ambasada SUA din Teheran, iar URSS a invadat Afganistanul.

Romanul se afla in campania cartilor chilipir si poate fi cumparat de aici cu 74% reducere. Pretul a ajuns astfel sa fie doar 10,14 lei, fata de 39,00 lei cat era pretul intreg.

Intr-o spectaculoasa rasturnare de situatie fata de finalul volumului anterior, Intoarcerea lui Rabbit, unde ne aparea in ipostaza de somer si homeless (cu casa incendiata de niste vecini „binevoitori“), il regasim pe Rabbit in hazlia postura de „taran parvenit“ al sfarsitului de secol XX, stapan pe prospera afacere mostenita de la defunctul sau socru.

Banii, sexul, statutul social, ireconciliabilul razboi al generatiilor dintre Rabbit si Nelson (porecliti Bula si Bulache de catre infractorul de culoare ce poza in militant radical pentru drepturile omului in volumul anterior), permanenta pendulare a eroului intre hedonismul exacerbat si momentele nostalgice, de evocare a celor disparuti si de anticipare a propriului sfarsit, mutatiile suferite de imaginarul oras Brewster sunt coordonatele pe care imagineaza autorul un destin individual si, in acelasi timp, o coplesitoare fresca a societatii americane.

Cumpara cartea de aici

Nelson, cel care la varsta de treisprezece ani isi critica tatal pentru iresponsabilitatea, misoginismul si rasismul lui, devine o copie perfecta a parintelui sau, ii impartaseste prejudecatile si ii copiaza la indigo comportamentul reprobabil din Fugi, Rabbit, demonstrand ca, dincolo de iluzia unicitatii fiecarei existente, oamenii nu fac decat sa reia roluri dinainte scrise, si ca istoria se repeta de la o generatie la alta.

Campania de reduceri este una limitata in timp si se refera la un stoc disponibil. Modificarea pretului acesteic arti poate fi facuta oricand de catre libraria online care o comercializeaza, fara un anunt prealabil. Multumim pentru vizita!

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

"Literatura de tramvai" - colectia Chic de la Polirom

Next Article

Cumperi carti "Litera" de minim 50 de lei si primesti cadou "Secretele oamenilor care nu se imbolnavesc niciodata"

Related Posts

Total
0
Share