fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

90% reducere la eBook-ul “Un american la Chisinau”. Doar azi

un-american-la-chisinauPentru astazi avem un nou eBook pe care-l puteti obtine aproape gratis. Este vorba de campania aceea in care un eBook dragut are reducere de 90% intr-o singura zi. Astazi, 25 aprilie, cu doar 1,7 lei puteti descarca eBook-ul “Un american la Chisinau”, de Dumitru Crudu.

[button target=”_blank” style=”” class=”btn_yellow” link=”http://event.2parale.ro/events/click?ad_type=quicklink&aff_code=2adb44b45&unique=184f69294&redirect_to=http%253A%252F%252Fwww.elefant.ro%252Febooks%252Ffictiune%252Fliteratura-romana%252Fliteratura-romana-contemporana%252Fun-american-la-chisinau-209328.html”]Descarca eBook-ul de aici[/button]

Despre carte

Actiunea romanului Un american la Chisinau are loc la sfarsitul anilor ‘90 in Craiova, Brasov, Bran, Pitesti, Campulung, Iasi, Vaslui, Todiresti, Ungeni, Flutura, Chisinau. Personajele principale ale cartii sunt un tanar gazetar de la un cotidian din Brasov, basarabean de origine, Anton Sleahtitchi, si un american din Chicago, care tine neaparat sa ajunga la Chisinau. Cel care-l conduce, Anton Sleahtitchi, nu o rupe deloc in engleza, iar americanul, in romana. Un american la Chisinau mai e si un roman plin cu securisti, kaghebisti, mafioti, poeti ratati si curve, in care se ciocnesc mentalitatile si in care destinul zbuciumat al unor tineri e proiectat pe un fundal neorealist.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Elefant face casa buna cu cartea. A facut una si la propriu, din 4.000 de carti

Next Article

Top 10 carti de citit pe-o vreme mohorata

Related Posts

Total
0
Share