fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Adenium oferă 20% reducere pentru orice volum Alfabetul în 31 de poezii și o scenetă

alfabetulÎn perioada 7-19 septembrie, Adenium oferă o reducere de 20% pentru orice volum Alfabetul în 31 de poezii și o scenetă comandat de pe site-ul editurii.

Cunoscuta autoare de cărți pentru copii Aurora Georgescu reinventează abecedarul într-un volum apărut în condiții grafice excelente la Adenium. Personajele principale sunt toate literele alfabetului. Rând pe rând, pagină cu pagină, cei mici vor descoperi lumea fericită a cunoașterii. Ilustrațiile semnate de Șerban Andreescu completează volumul Alfabetul în 31 de poezii și o scenetă care este, până la urmă, un altfel de mod de a învăța.

La Adenium, Aurora Georgescu a mai publicat: Poezioare mici-mici, Anotimpurile și Iarna cu Moș Crăciun.

Pentru a putea comanda de pe site-ul Adenium va trebui să vă creați un cont și apoi să puneți în coșul virtual cărțile care vă interesează. Alegeți modalitatea de livrare și finalizați comanda.

Promoția este valabilă doar în perioada menționată și doar pentru volumul Alfabetul în 31 de poezii și o scenetă comandat de pe site-ul Adenium- www.adenium.ro

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
#24centimetri

Adi Hădean ne spune la ce sunt buni #24centimetri

Next Article

Lecturi fundamentale: Sigmund Freud

Related Posts

Total
0
Share