fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Adenium sărbătorește copilăria oferind cărți de poveste la jumătate de preț

În perioada 1-15 iunie beneficiați de o reducere de 50% din prețul oricărei cărți din colecțiile O inimă de Broscuță, Căsuța fermecată și BD Junior. Reducerea se aplică doar la comenzile efectuate pe site-ul Adenium.

postare-patrata-1-iuniePovestea colecției O inimă de Broscuță a început din dragoste pentru cei mici și pentru literatură. Cărțile copilăriei ne formează, devin parte din felul nostru de a fi, de a gândi și de a trăi. Colecția conține, până în prezent, zece volume scrise de Gheorghe Vîrtosu, două cărți de colorat și două tomuri de benzi desenate cu desene originale, create de o echipă de ilustratori și scenariști talentați. Calitatea prezentării este excepțională, volumele fiind tipărite în Italia. Descoperiți toate titlurile acestei colecții aici.

Colecția Căsuța fermecată este dedicată poveștilor copilăriei care așteaptă să fie descoperite de cei mari și de cei mici. Grafica excepțională acordă o dimensiune în plus poeziei și prozei pentru copii. Este locul perfect de dezvoltare a dragostei de carte și de frumos. Descoperiți toate titlurile acestei colecții aici.

Colecția BD Junior conține reinterpretări ale unor cunoscute povești și romane din literatura pentru copii, transpuse în benzi desenate originale, realizate în condiții grafice deosebite.

Descoperiți toate titlurile acestei colecții aici.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Adriana Saftoiu se intalneste cu cititorii la noul Diverta din Piata Romana

Next Article

40% reducere la toate cartile Curtea Veche. Doar azi, 3 iunie 2015

Related Posts

Total
0
Share